Stilul boem a fost văzut întotdeauna ca o contracultură – până la începutul anilor 2000 când celebritățile au început să adopte stilul boho devenind un mainstream la începutul secolului XXI. Vedete de film, cântăreți, modele, precum și designeri celebri încep să combine denimul sportiv însoțit de piele de căprioară, rochii florale și tunici iar stilul boho a devenit în sine o tendință iconică. Era Disco-Bohemia Înainte de anii 2000, unele vedete au respectat pe deplin tendința boho din timpul disco și hippie-infuzate în anii 60 și 70.

Ce aveau în comun aceste vedete? O multitudine de șaluri asemănătoare, pelerine, pălării cu boluri largi, mâneci înaripate și pantaloni evazati plus diverse rochii puternic înflorate. Influencerii de top ai stilului boem de la începutul anilor 2000 combină și accesorizează cu măiestrie imprimeurile și rochiile maxi, cizmel de piele de căprioară sau de gladiatori, denim, tricouri largi și fuste curgătoare. Bijuterii și accesorii boeme Atunci când vizează aspectul boem, bijuteriile și accesoriile sunt la fel de importante ca îmbrăcămintea. De la gablonțuri turcoaz, brățări și genți perforate până la franjuri și ciucuri, iată principalele tipuri de accesorii și bijuterii de care ai nevoie pentru a avea o garderobă cu totul boho.

Accesorii Bohemia Accesoriile boeme sunt destul de ușor de identificat. Ca o regulă simplă, orice este simplu, de bază, nu este probabil boem. În primul rând, dacă te uiți la o geantă de mână sau la o pereche de încălțăminte cu tocuri tocuri, pompoane, ciucuri și franjuri, elemente perforate, aplicații și broderii, imprimeuri și modele etnice, atunci este posibil să fi descoperit o comoară boho. Mai mult, tot ceea ce vine în siluete simplificate, tăieturi structurate, designuri clasice sau linii elegante reprezintă o mare îndepărtare de stilul boem. În ceea ce privește țesăturile, naturalul este cel mai bun atunci când vine vorba de alegerea accesoriilor boeme și care include pânză, piele (inclusiv alternativele de calitate), in, ratan, lemn, frânghie și așa mai departe. Mai mult, imprimeurile și modelele sunt unul dintre cele mai tipice elemente boeme atunci când vine vorba de accesorii precum genți, încălțăminte sau pălării.

De la imprimeuri mexicane la modele africane tribale și de la ikat până la detalii turcești, persane sau marocane, gama de accesorii infuzate de boho este de-a dreptul inspirată. Dacă ați citit acest articol vă mulțumesc pentru vizita pe site și pentru răbdare, dacă v-a și plăcut, vă rog un like și un share.

Pe curând!